Werktuigbouwkundige tekendiensten

Afhankelijk van het soort gebouw worden naast installaties ook werktuigen en machines gebruikt voor productieprocessen, luchtbehandeling, beheer en andere processen. Met al die werktuigen, machines, installaties, verdiepingen en ruimtes zijn gebouwen complexe systemen die goed in kaart gebracht moeten zijn door middel van technische tekeningen. Het actueel houden van technische tekeningen en bouwkundige onderleggers is onze specialiteit. Wij beseffen dat voor gebouweigenaren en –beheerders een actueel technisch beeld van uw gebouw(en) en faciliteiten essentieel is voor allerlei beheer-, onderhouds- en productieprocessen.

Reviseren, actualiseren en digitaliseren installatietekeningen

Revicad is gespecialiseerd in het reviseren, actualiseren en digitaliseren van technische tekeningen van werktuigen en (productie)machines. Afhankelijk van de wensen en specificaties van onze opdrachtgevers, integreren we die tekeningen in bestaande bouwtekeningen van de panden waarin ze gebruikt worden. Zo ontstaat een zeer complete en volledige bouwkundige onderlegger. We kunnen onze tekendiensten in uiteenlopende sectoren uitvoeren.

end faq

 

Wilt u uw machines en werktuigen in kaart laten brengen of laten integreren in een bouwkundige onderlegger? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

Neem contact met ons op     Ga naar Ons werk

werktuigbouwkunde