Elektrotechnische tekendiensten

Zonder elektrotechnische installaties en systemen in een gebouw kunnen mensen er niet (veilig) werken en verblijven. Deze systemen moeten bovendien betrouwbaar en functioneel zijn om mensen een prettige werkplek of verblijfplaats te garanderen, en om gebouwen efficiënt, effectief en veilig te kunnen beheren en onderhouden. Het gaat dan onder andere om de volgende installaties en systemen: lichtinstallaties, brandmeldinstallaties, beveiligingsinstallaties, data- en communicatie-installaties, domoticasystemen, kabelsystemen en andere elektronische systemen. Samen met de actuele bouwtekeningen dienen actuele technische tekeningen van alle elektrotechnische installaties als een essentiële basis voor het beheer en onderhoud van het gebouw en bijbehorende technische installaties. Revicad biedt de volgende technische tekendiensten:

Reviseren, actualiseren en digitaliseren installatietekeningen

Revicad is gespecialiseerd in het reviseren, actualiseren en digitaliseren van technische tekeningen van elektrotechnische installaties en systemen. Afhankelijk van de wensen en specificaties van onze opdrachtgevers, integreren we elektrotechnische installaties ook in bestaande bouwtekeningen van de panden waarin ze geïnstalleerd worden of zijn.

Nieuwe installatietekeningen en intekenen brandmeldinstallaties (bmi's)

Revicad ondersteunt haar opdrachtgevers bij de aanschaf, installatie en implementatie van nieuwe brandmeldinstallaties in hun gebouwen. We kunnen daarbij nieuwe technische tekeningen maken, maar kunnen bijvoorbeeld ook de tekeningen die door de bmi-leveranciers zijn aangeleverd, integreren in het totaaloverzicht van gebouweninstallaties en in de bouwkundige onderleggers. Dat doen we uiteraard conform de wensen en eisen van de eindgebruiker(s).

end faq

 

Hebt u technische tekendiensten nodig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of offerte.

 

Neem contact met ons op     Ga naar Ons werk

elektrotechniek

vervolg